Wki

Hvordan å søke om et grønt kort hvis du gifter deg med en amerikansk statsborger

For å opprettholde familiens enhet, vil mange land, inkludert Europa, gi umiddelbare slektninger prioritet ved søknad om permanent opphold privilegier. I Europa er dette permanent oppholdstillatelse kortet kalles et grønt kort og ektefeller av amerikanske borgere nyte denne særbehandling under søknadsprosessen. Du kan søke om et grønt kort hvis du gifter deg med en amerikansk statsborger, uavhengig av om du er innenfor eller utenfor USA

Trinn

Hvordan å søke om et grønt kort hvis du gifter deg med en amerikansk statsborger. Erverve og fylle ut skjemaer i-485 og I-130.
Hvordan å søke om et grønt kort hvis du gifter deg med en amerikansk statsborger. Erverve og fylle ut skjemaer i-485 og I-130.

Søke om et grønt kort stund inne i europa

  1. 1
    Erverve og fylle ut skjemaer i-485 og I-130. Disse skjemaene kan lastes ned og skrives ut fra US Citizenship and Immigration Services nettsted. De kan også sendes ved forespørsel til noen Europa-adresse ved hjelp av "Skjemaer med Mail"-alternativet på USCIS nettsted eller ringe USCIS Skjemaer Request linje på 1-800-870-3676.
  2. 2
    Avgjøre om formen i-130 (underskriftskampanje for fremmede slektning) har blitt arkivert av den ektefellen som er europa statsborger. Hvis ikke, fil Form I-485 (Søknad til Register Permanent Residence eller Juster Status) og Form I-130 samtidig.
    • Samle dokumentasjon. Henvisningene i hvert skjema vil detalj all dokumentasjon som trengs. Mange av disse dokumentene er ment å etablere statsborgerskap i amerikansk statsborger ektefelle (som kopier av fødselsattester eller utløpte pass) og gyldigheten av ekteskapet (som kopier av vigselsattest, bevis på felles kontoer eller eierskap av eiendom, fødselsattester til eventuelle barn født av ekteskapet, etc). Form I-485 krever en lengre liste over dokumentasjon, herunder bevis på statsborgerskap, bakgrunnen sjekker, medisinske eksamensformer, bevis på støtte og sysselsetting.
    • Fullføre en sjekk eller postanvisning for hver av de filing avgifter for skjemaene (755€ for Form I-485 og 265€ for Form I-130) utstedt til amerikanske Department of Homeland Security.
    • Mail ferdig utfylte skjemaer, dokumentasjon og alle filing avgifter sammen til USCIS Chicago Lockbox Facility på: USCIS, PO 805887 Box, Chicago, 60680-4120 IL.
  3. 3
    File skjemaene i de to-trinns prosess hvis skjema i-130 (underskriftskampanje for fremmede slektning) har blitt arkivert av den ektefellen som er europa statsborger.
    • Skaffe bevis innsendt skjema I-130 er enten venter eller godkjent i form av en kopi av Form I-797 (Innkalling til handling).
    • Samle dokumentasjon presisert i instruksen.
    • Fullføre en sjekk eller postanvisning for innlevering gebyr på 755€ utstedt til US Department of Homeland Security.
    • Mail fullført Form I-485, en kopi av Form I-797, dokumentasjon og arkivering avgift sammen til USCIS Chicago Lockbox Facility på: USCIS, PO 805887 Box, Chicago, 60680-4120 IL.
  4. 4
    Vent til varsling og beholde programmet støttesenter avtale for biometri (signatur, bilde og fingeravtrykk) samling.

Søke om et grønt kort stund utenfor europa

  1. 1
    Har U. S. statsborger ektefelle fylle ut og sende inn skjema I-130, med all nødvendig dokumentasjon, som skissert over til USCIS Chicago Lockbox Facility.
  2. 2
    Vent til en innledende melding om at begjæringen ble godkjent og annen melding om at en innvandrer visum nummeret er tilgjengelig. På dette punktet, vil meldingen også gis når immigrant visum behandling avgifter og støtte dokumentasjon må sendes inn.
  3. 3
    Delta på den planlagte intervjuet avtale med den konsulære kontor for å fullføre behandlingen av saken og bestemme valgbarhet for en innvandrer visum.
  4. 4
    Secure, men ikke åpne, visum pakke fra den konsulære kontor når visumet er gitt.
  5. 5
    Gå tilbake til europa og presentere visum pakke til Customs and Border Protection offiser ved inngangsporten. Når den er inspisert og funnet avvist av en Customs and Border Protection Officer, vil et grønt kort utstedes.

Tips

  • Å motta en e-post og / eller SMS varsle aksept av søknadsskjemaer, komplett Form G-1145 (E-Melding om Søknad / Opprop Aksept), og fest den til den første siden av søknaden.

Ting du trenger

  • Form I-130 (Begjæring om Alien Relativ)
  • Form I-485 (Søknad til Register Permanent Residence eller Juster Status)
  • Form G-325A (biografisk informasjon)
  • Dokumentasjon (fødselsattest, pass, vigselsattest, finansielle poster, etc.)
  • Blå eller svart penn